Het is de passie van HTC Advies België  om succesvolle concepten te bedenken, te ontwerpen en te realiseren. We doen dit voor zowel bedrijven in de F&B sector als voor bedrijfsrestaurants. Het doel is inspirerende, creatieve maar ook goed renderende concepten met een duidelijk eigen karakter te creëren. Onze werkzaamheden variëren van het optimaliseren van het bestaande concept/logistiek tot aan het ontwerpen van een volledig nieuw concept.

Het proces is vaak in grote lijnen gelijk en bestaat minimaal uit de volgende stappen:
1. Visie en beleid bepalen (strategische keuzes)
2. Marktoriëntatie – referentieprojecten- ontwerpen moodboards
3. Haalbaarheidsonderzoek/businessplan opstellen
4. Van concept naar ontwerp d.m.v architecten en technisch adviseurs
5. Vlekkenplan ontwerp
6. Voorlopig ontwerp
7. Definitief ontwerp
8. Aansluitpuntentekening voor apparatuur etc.

Optioneel vervolg:
9. Bestek of aanbestedingsdocumenten
10. Aanbestedingsproces en gunning

Adviseurs
Onze adviseurs hebben passie voor het vak, zijn op de hoogte van de huidige trends en ontwikkelingen en hebben jarenlange ervaringen met conceptontwikkelingen. Derhalve zijn zij in staat volledige invulling te geven aan de wensen en eisen van de opdrachtgever. Ons doel is namelijk een succesvolle horeca en cateringconcepten te ontwerpen welke onderscheidend is en goed aansluit bij de vraag uit de doelgroepen, de doelstellingen van de opdrachtgever én financieel haalbaar is.

Voor meer info klik hier