HTC Advies België heeft hygiëne, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Alle organisaties die eet- en drinkwaren bereiden dienen veilig met voedsel om te gaan en volgens de HACCP-principes werken. Deze wettelijke voorschriften zijn gebaseerd op Europese wetgeving. Om naast de hygiëne ook kwaliteit van de dienstverlening en overige aspecten te borgen voeren wij meerdere soorten audits binnen het facilitaire werkveld uit.

Audits
Deze audits zijn onder meer gebaseerd op controle op Europese wet- en regelgeving, kwaliteit van producten en dienstverlening, contractafspraken/KPI´s en gastbeleving en worden uitgevoerd door onze gekwalificeerde adviseurs. Tot onze dagelijks werkzaamheden behoren het uitvoeren van :
• Mystery visits
• HACCP-audits
• Gezonde voeding audits
• Hospitality audits
• Belevingsmetingen
• Kwaliteitsmetingen
• Financiële audits
• Warme drank automaten controles
• Guest journey’s

Tijdens een audit wordt een breed scala van diverse onderdelen gecontroleerd te denken valt aan: gastbeleving, contractafspraken/PVE, personeel, HACCP relevante zaken en veiligheid. Een audit wordt samen met de opdrachtgever op maat gemaakt. De conclusie wordt besproken met de opdrachtgever en cateraar en vervolgens verwerkt in een bondige rapportage, waarna actiepunten volgen.

Kwaliteitadviseurs
Onze adviseurs hebben allen een relevante hotelschool of facilitair management opleiding, vaak aangevuld met een master. Daarnaast hebben zij brede operationele en leidinggevende kennis en ervaringen opgedaan, onder meer in de Hospitality en facility branche. Deze kennis en ervaring maken het verschil bij het uitvoeren van de diverse audits er wordt naast het controlerende aspect ook verbetervoorstel en of adviezen op de werkvloer gepresenteerd.